LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE PESTE 450 LEI

Coșul meu

De ce să alegi mătasea?

Recomandată de dermatologi, hairstylisti, make-up artiști și profesioniști din domeniul sănătății, utilizarea mătăsii este unul dintre cele mai bine păstrate secrete din industria frumuseții, datorită multitudinii de beneficii uimitoare atât pentru părul nostru, cât și pentru piele. Produsele SilkyWay folosesc doar mătase de cea mai înaltă calitate pentru a asigura combinația perfectă între durabilitate, calitate și strălucire.

Proprietăți anti-îmbătrânire

Mulți dintre noi cheltuim sume importante de bani pentru produse de îngrijire a pielii, dar după ce am dormit pe o pernă de bumbac toată noaptea, deseori ne trezim cu acele cute care durează chiar și câteva ore să se estompeze. Mai mult decât atât, în timp pielea începe treptat să-și piardă elasticitatea și abilitatea de regenerare rezultând ca aceste linii și cute să devină mai pronunțate. Țesătura de mătase creează cu 43% mai puțină fricțiune decât bumbacul, fapt ce reduce presiunea asupra pielii și vă permite să vă treziți un ten mai sănătos și mai strălucitor.

Hipoalergenic

Mătasea este cea mai hipoalergenică țesătură datorită structurii sale proteice naturale, făcându-o ideală pentru cei cu piele sensibilă sau cu tendințe alergice. Studiile arată, de asemenea, că dormitul pe mătase pură poate reduce în mod activ acneea, întrucât fibrele naturale de mătase nu înfundă porii și rămân mai curate decât bumbacul pentru mai mult timp, mătasea înlăturând în mod natural ciupercile și acarienii.

Hidratare

Mătasea absoarbe în mod semnificativ mai puțină umiditate din pielea noastră în timp ce dormim, în comparație cu bumbacul, ceea ce înseamnă că nu vă îmbiba cremele pentru piele, oferindu-le mai multe șanse de a lucra. Astfel somnul pe o pernă de mătase vă oferă un somn real de frumusețe, astfel încât să vă treziți senzațonal.

Păr mai sănătos

Elasticele din mătase pură de la SilkyWay sunt concepute pentru a reduce tensiunea și cutele obișnuite pe care le creează elasticele clasice de păr. Creând mai puțină aderență și presiune în jurul parului dumneavoastră, aceste accesorii de păr mătăsosase sunt indispensabile pentru reducerea ruperii, a vârfurilor despicate și chiar pentru a preveni căderea părului.

Mănușa SilkyWay

Mănușa SilkyWay este o inovație în ceea ce privește îngrijirea pielii. Astfel, accest produs unic în Romania, ofera nu mai puțin de 11 beneficii:

Termoreglare

Fetele noastre de pernă din mătase 100% au proprietăți naturale de reglare a temperaturii, care mențin temperatura corpului pe tot parcursul nopții, permițându-i corpului să se răcească vara și să fie cald în lunile de iarnă. Acest lucru se întâmplă datorită aerului care este captat între firele de mătase, creând un efect de izolare. În plus, fiind o țesătură natural respirabilă, proteinele din mătase emit rapid orice transpirație pe care o absoarbe, ceea ce înseamnă că sunt, de asemenea, mult mai igienice decât alternativa de bumbac. Drept urmare, fețele de pernă SilkyWay sunt accesoriul perfect pentru un somn odihnitor în orice moment al anului.

Folosim cookie-uri și instrumente similare pentru a îmbunătăți experiența ta, a furniza serviciile noastre, a livra publicitate relevantă și a face îmbunătățiri.