LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE PESTE 450 LEI

Coșul meu

Povestea SilkyWay

SilkyWay s-a născut din dorința mea veșnică de a avea un păr strălucitor și sănătos, dar și o piele catifelată și fără riduri. De a lungul timpului, ca majoritatea femeilor m-am confruntat dimineața cu păr rebel, cu ten uscat și plin de cute datorită fețelor de pernă din bumbac, dar și cu extensii de gene încâlcite. De aceea am decis să caut produsele minune care să aibă grijă de toate aceste probleme și să îmi redea încrederea în mine.

Secretul frumuseții naturale l-am descoperit într-una dintre vizitele mele în Asia: mătasea pură. Ea este folosită în țările din Orientul Îndepărtat încă de acum 8500 de ani, fibrele delicate de matase având prioprietăți de protejare, hidratare și exfoliere.

Când SilkyWay s-a născut, am spus adio părului dezordonat deoarece elasticele noastre de păr au strângerea perfectă, nu lasă urme pe păr și arată chic atât la birou cât și la sală. Fețele de pernă și masca de ochi sunt perfecte pentru a vă proteja părul proaspăt coafat, extensiile de păr și gene și a vă menține pielea feței hidratată și fară riduri. De asemenea, mănușa miraculoasă vă ajută să exfoliați pielea într-un mod natural și să îndepărtați petele nedorite rămase în urma folosirii autobronzantului.

Toate produsele noastre sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate pentru a vă oferi comfort și siguranță. Totodată, folosind mătasea, faceți alegerea ecologică deoarece este un material complet natural și regenerabil.

„SilkyWay... lăsați-vă răsfățați de aceste mici luxuri!”

Folosim cookie-uri și instrumente similare pentru a îmbunătăți experiența ta, a furniza serviciile noastre, a livra publicitate relevantă și a face îmbunătățiri.