LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE PESTE 450 LEI

Coșul meu

Termeni și condiții - SilkyWay

PREZENTARE GENERALĂ

Acest website este operat de SC SILKYWAY SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J33/11/2024 și având Codul Unic de Înregistrare: 49359199, contul IBAN: RO73RNCB0175177894730001, deschis la Banca Comercială Română și adresa socială: Sat Bărăști, Com. Boroaia, Jud. Suceava, Str. Fălticeni, Nr.57.

Pe tot site-ul, termenii, noi, pentru noi, ai noștrii se referă la www.silkyway.ro. SILKYWAY SRL oferă acestui site web, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile de pe acest site pentru dvs., utilizatorului, conditionat de acceptarea dvs. de toti termenii, conditiile, politicile si notificările mentionate aici.

Vizitand site-ul nostru si / sau achizitionand ceva de la noi, vă angajati in Serviciul nostru si sunteti de acord să fiti obligati de următorii termeni si conditii (Termeni si condiții, Termeni), inclusiv de acesti termeni si conditii si politici suplimentare mentionate aici si / sau disponibil de către hyperlink.  Acesti Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fără limitare, utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienti, comercianti si / sau contribuitori de continut.

Vă rugăm să cititi cu atentie acesti Termeni si conditii inainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părti a site-ului, sunteti de acord să fiti obligati de acesti Termeni de serviciu. Dacă nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile acestui acord, atunci nu puteti accesa site-ul web sau utilizati niciun serviciu. Dacă acesti Termeni de serviciu sunt considerati o ofertă, acceptarea este limitată in mod expres la acesti Termeni si conditii.

Orice functii sau instrumente noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor si conditiilor. Puteti revizui in orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor si conditiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte din acesti Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor si / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificati periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe platforma WordPress. Aceasta este platforma online de comert electronic care ne permite să ne vindem produsele si serviciile.

SECȚIUNEA 1 – TERMENI DE MAGAZIN ONLINE

Acceptand acesti Termeni si conditii, reprezentati că sunteti cel putin la varsta majoratului( minim 18 ani impliniti), in statul sau provincia de resedintă sau că aveti varsta majoritatului in statul sau provincia de resedintă si ne-ati dat consimtămantul dvs. pentru permiterea oricăruia dintre minorii dvs. dependenti să utilizeze acest site.

Nu puteti utiliza produsele noastre in scopuri ilegale sau neautorizate si nu puteti, in utilizarea Serviciului, să violati orice legi din jurisdictia dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).

Nu trebuie să transmiteti virusi sau orice cod cu caracter distructiv.

O incălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la o incetare imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 – CONDITII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv in orice moment.

Ințelegeți că conținutul dvs. (incluzand informatiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat si implică (a) transmisii prin diferite retele; (b) modificări de conformare si adaptare la cerintele tehnice ale retelelor sau dispozitivelor de conectare. Informatiile cardului de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului prin retele.

Sunteti de acord să nu reproduceti, să copiati, să vindeti, să revindeti sau să exploatati nicio portiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea in scris expresă de către noi .

Titlurile utilizate in acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

SECTIUNEA 3 – PRACTICITATE, SI TIMPUL INFORMAȚIEI

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu trebuie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice incredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site in orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 – MODIFICĂRI LA SERVICII ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Ne rezervăm dreptul in orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare in orice moment.

Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 – PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai in conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cat mai precis culorile și imaginile produselor care apar la magazin. Nu putem garanta că afișarea de orice culoare a monitorului computerului dvs. va fi exactă.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vanzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurilor produselor pot fi modificate oricand, fără notificare prealabilă, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a intrerupe orice produs in orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă atunci cand este interzisă.

Nu garantăm că calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dvs. va răspunde așteptărilor dvs. sau că erorile din acest Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 – PRACTICITATEA INFORMAȚIILOR DE FACTURARE ȘI A CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o faceți cu noi. Putem, la discreția noastră, să limităm sau să anulăm cantitățile cumpărate de persoană, de gospodărie sau de comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același cont de client, aceeași carte de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau expediere. In cazul in care facem o modificare sau anularea unei comenzi, putem incerca să vă notificăm contactand adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate la momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau a interzice comenzile care, in opinia noastră, par să fie plasate de dealeri, revanzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte despre cumpărare si cont pentru toate achizitiile făcute la magazinul nostru. Sunteti de acord să vă actualizati prompt contul si alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail si numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel incat să putem finaliza tranzacțiile si să vă contactăm după caz.

Pentru mai multe detalii, consultați Politica noastră de returnări.

SECȚIUNEA 7 – INSTRUMENTE OPȚIONALE

Este posibil să vă oferim acces la instrumente ale unor terțe părți peste care nici nu monitorizăm, nici nu avem nici un control și nici o intrare.

Dvs. recunoașteți și sunteți de acord că oferim acces la aceste instrumente fără garanții, reprezentări sau condiții de orice fel și fără nici o aprobare. Nu vom avea nicio răspundere care rezultă din sau referitoare la utilizarea dvs. de instrumente terțe opționale.

Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este pe deplin pe riscul și discreția dvs. și ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii cu care instrumentele sunt furnizate de către furnizorii terți.

De asemenea, in viitor, putem oferi noi servicii și / sau funcții prin intermediul site-ului (inclusiv, lansarea de noi instrumente și resurse). Aceste funcții și / sau servicii noi vor fi, de asemenea, supuse acestor Termeni de serviciu.

SECȚIUNEA 8 – LEGĂTURI CU TERȚII

Anumite conținuturi, produse si servicii disponibile prin Serviciul nostru pot include materiale de la terți.

Link-urile tertilor de pe acest site vă pot direcționa către site-urile terță parte care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau exactității și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru materiale sau site-uri terțe sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru daune sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut sau orice alte tranzacții efectuate in legătură cu site-urile terță parte. Vă rugăm să consultați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le ințelegeți inainte de a vă angaja in orice tranzacție. Reclamările, reclamațiile, preocupările sau intrebările referitoare la produse terțe trebuie să fie direcționate către terță parte.

SECȚIUNEA 9 – OBSERVAȚII, COMENTARII ȘI ALTE SUBVENȚII PENTRU UTILIZATOR

Dacă, la cererea noastră, trimiteti anumite trimiteri specifice (de exemplu inscrieri la concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau altfel. (in mod colectiv,), sunteți de acord că putem, oricand, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să folosim in orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem si nu avem nici o obligație (1) să păstrăm in mod sigur nici un comentariu; (2) să plătim compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundem la orice comentarii.

Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care оl determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, jignitoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau de altfel obiectabile sau incalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți sau acești Termeni de serviciu. .

Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor incălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturi de autor, mărci comerciale, confidențialitate, personalitate sau alt drept personal sau proprietar. De asemenea, sunteți de acord că comentariul dvs nu va conține materiale calomnioase sau nelegale, abuzive sau obscene sau va conține orice virus informatic sau alt malware care ar putea afecta in orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă falsă de e-mail, să pretindeți sunteți altcineva decat dvs., sau altfel ne inșelați pe noi sau terți cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru comentariile postate de dvs. sau de către orice terț.

SECȚIUNEA 10 – INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este reglementată de Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 – ERORI, INEXACTITATI SI OMISIUNI

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau in cadrul Serviciului care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi in cazul in care orice informație din Serviciu sau de pe orice site web aferent este inexactă in orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .

Nu ne angajăm la nici o obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului in care este cerut de lege. Nici o dată de actualizare sau actualizare specificată nu a fost aplicată in cadrul serviciului sau pe niciun site web conex, nu trebuie să fie luate pentru a indica faptul că toate informațiile din acest serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.

SECȚIUNEA 12 – UTILIZĂRI INTERZISE

In afară de alte interdicții prevăzute in Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) in orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să incalce reglementările, regulile, legile sau ordinele locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să incalce sau să incalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea in funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, varstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau inselătoare; (g) să incarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit in orice mod care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web conex, alte site-uri web sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau scrape; (j) in orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricărui site web, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a inceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web aferent pentru incălcarea oricărei utilizări interzise.

SECȚIUNEA 13 – DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea dvs. de către serviciul nostru va fi neintreruptă, in timp util, sigur sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere.

Sunteți de acord că, din cand in cand, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anula serviciul in orice moment, fără a vă anunța.

Sunteți de acord in mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate in mod expres de noi) furnizate și disponibile pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres sau implicit, incluzand toate garanțiile sau condițiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabilă, durabilitatea, titlul și incălcarea.

In niciun caz SILKYWAY SRL, directorii, ofițerii, angajații, afiliații, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență, nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, cheltuieli de inlocuire sau orice alte daune similare, indiferent dacă sunt bazate in contract, infracțiuni (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau in alt mod, care rezultă din dvs. utilizarea oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată in vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzand, dar fără a se limita la, orice eroare sau omisiune din orice conținut sau orice pierderea sau deteriorarea de orice fel a apărut ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, in astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată in limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 – INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați www.silkyway.ro, filialele, afiliații, partenerii, ofițerii, directorii, agenții, contractorii, licențiatorii, furnizorii de servicii, subcontractanții, furnizorii, internii și angajații, inofensivi de la orice cerere sau cerere, inclusiv rezonabil onorariile avocaților, făcute de orice terț din cauza sau care rezultă din incălcarea dvs. a acestor Termeni de serviciu sau a documentelor pe care le incorporează ca referință, sau a incălcării oricărei legi sau a drepturilor unui terț.

SECȚIUNEA 15 – SEVERABILITATE

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni de serviciu este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, această prevedere va fi totuși executorie in măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, iar porțiunea neexecutabilă va fi considerată ca fiind exclusă din acești Termeni de Serviciul, o astfel de determinare nu afectează validitatea și aplicabilitatea altor dispoziții rămase.

SECȚIUNEA 16 – TERMINARE

Obligațiile și datoriile părților suportate inainte de data de reziliere supraviețuiesc incetării prezentului acord in toate scopurile.

Acești Termeni de serviciu sunt eficienți, cu excepția cazului in care, sau de către noi sau noi, incetăm. Puteți incheia aceste Condiții de furnizare in orice moment, notificandu-ne că nu mai doriți să utilizați Serviciile noastre sau atunci cand incetați să utilizați site-ul nostru.

Dacă, in singura noastră judecată, nu reușiți sau suspectăm că ați eșuat, să respectați orice termen sau dispoziție a acestor Termeni de serviciu, de asemenea, putem denunța acest acord in orice moment fără notificare și veți rămane responsabil pentru toate sumele scadente. pană la data de incheiere și inclusiv; și / sau, in consecință, vă putem refuza accesul la Serviciile noastre (sau la orice parte a acestora).

SECȚIUNEA 17 – ACORDUL INTERIOR

Neexercitarea sau punerea in aplicare a vreunui drept sau prevedere a acestor Termeni de serviciu nu va constitui o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Acești Termeni de servicii și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau in ceea ce privește Serviciul constituie intregul acord și ințelegere intre dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. de Serviciu, inlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral sau scris, intre dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).

Orice ambiguități in interpretarea acestor Termeni și condiții nu vor fi interpretate in raport cu partea care a elaborat.

SECȚIUNEA 18 – DREPTUL GUVERNANT

Acești Termeni de serviciu și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate in conformitate cu legile Romaniei.

SECȚIUNEA 19 – MODIFICĂRI ALE TERMENILOR DE SERVICII

Puteți revizui versiunea cea mai actuală a Termenilor și condițiilor in orice moment, pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, schimba sau inlocui orice parte a acestor Termeni de serviciu, prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 20 – INFORMAȚII DE CONTACT

Intrebări cu privire la Termenii de serviciu trebuie să ne fie trimise la adresa de e-mail contact@silkyway.ro

– Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre silkyway.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de silkyway.ro ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

– silkyway.ro este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE.

– UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale silkyway.ro, prevazute de legislatia in vigoare.

– UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

– silkyway.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

– Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispozitie de producatori si furnizori ai nostri iar www.silkyway.ro nu isi va asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

–  Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

– Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului.

– Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale.

– UTILIZATORUL site-ului inainte de a plasa o comandă trebuie sa fie de acord cu politica noastra de returnare.

– Toate produsele de pe site-ul nostru beneficiaza de o garantie de 30 de zile din momentul in care produsul a fost receptionat de client.

– De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

– Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Pot aparea mici diferente intre culorile de pe site (in functie de monitor, contrast, luminozitate, etc.) si culorile din realitate ale produselor. Deasemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele erori ortografice.

– www.silkyway.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

– Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

– www.silkyway.ro nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

– www.silkyway.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site.

– Vanzarile promotionale din acest site se fac conform O.G. nr. 99/2000 si sunt valabile in limita stocului disponibil, in perioade anuntate pe site.

– Utilizarea Browserului Internet. www.silkyway.ro garanteaza utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

Folosim cookie-uri și instrumente similare pentru a îmbunătăți experiența ta, a furniza serviciile noastre, a livra publicitate relevantă și a face îmbunătățiri.