LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE PESTE 450 LEI

Coșul meu

De ce măștile de protecție din mătase sunt mai bune pentru pielea ta?

2021: Anul măștii de protecție

Nu am văzut-o niciodată venind, dar datorită pandemiei de Coronavirus în curs de desfășurare, purtarea unei măști de protecție poate fi considerată „norma”.

Deoarece acum este o cerință legală să purtăm masca în magazine, baruri, restaurante și în mijloacele de transport în comun, am ajuns la punctul în care nu putem ieși din casă fără să ne asigurăm că avem cheile, poșeta și… masca de față.

În timp ce purtarea unei măști a devenit un lucru esențial pentru viața noastră de zi cu zi, asta nu înseamnă că este unul confortabil pentru mulți dintre noi. Cei dintre noi cu pielea sensibilă ne plângem de acneea provocată de masca de față încă din prima zi, împreună cu cei care, anterior nu au avut niciodată probleme cu pielea lor.

Deși… are sens complet! Purtarea a ceva strâns înfășurat în jurul feței pentru o perioadă lungă de timp este o cale directă către pielea iritată, ceea ce duce la acnee și erupții cutanate.

Materialele sintetice sunt dure pentru piele, iar frecarea constantă nefiind benefică pentru pielea ta. Sunt un teren de reproducere pentru bacterii, umezeala din transpirație, uleiuri care pot înfunda porii și pot duce la apariția punctelor albe sau negre.

Toate acestea combinate cu disconfortul general al măștilor de față din nylon, poliester, sau cele de uz medical, justifică motivul pentru care atât de mulți dintre noi optăm pentru măști de față din mătase de calitate superioară.

De secole știm despre beneficiile mătăsii pentru sănătate și frumusețe. De ani buni purtăm pijamale de mătase și dormim pe fețe de pernă din mătase, datorită avantajelor incontestabile pe care le poate avea asupra părului și a pielii noastre.

Este de la sine înțeles că toate aceste beneficii reapar în mod natural și în masca de față de mătase. Dacă aveți nevoie de un motiv pentru a vă schimba masca de față standard pentru una de mătase, iată câteva …

Beneficiile măștilor de față din mătase

Sunt blânde cu pielea voastră

Mătasea este o alternativă blândă, prietenoasă cu pielea, față de aproape orice altă țesătură de pe piață. Este bine cunoscută pentru textura sa moale și netedă și nimic nu se compară cu atingerea catifelată a mătăsii.

Ea alunecă ușor fără a agața sau freca pielea, acest lucru o face o alegere logică pentru oricine cu pielea sensibilă sau cei care doresc să-și țină acneea sub control.

Sunt antimicrobiene

Mătasea conține în mod natural proprietăți antimicrobiene. Aceasta înseamnă că are capacitatea de a ucide sau de a încetini răspândirea microorganismelor- de la bacterii și viruși la ciuperci.

Acest lucru este destul de important atunci când vine vorba de prevenirea sau reducerea riscului de acnee, deoarece ajută la menținerea bacteriilor la distanță, astfel încât porii să rămână liberi si curați.

Sunt hipoalergenice

Nu este vorba doar de o piele sensibilă, predispusă la acnee, unii dintre noi putem reacționa negativ și în alte moduri la anumite țesături. Dacă observați că sunteți predispuși la apariția eczemelor, a erupțiilor cutanate sau a oricărei alte reacții alergice în timp ce purtați o mască de față – o mască de mătase ar putea fi cea mai bună alternativă.

Mătasea este hipoalergenică în mod natural și nu conține alte substanțe chimice iritante. Nu sunt mulți oameni alergici la mătase, deoarece fibrele conțin un reziduu de serină care respinge în mod natural alergenii obișnuiți, cum ar fi bacteriile, acarienii și mucegaiul.

Sunt respirabile

Este un lucru pe care nu l-am menționat până acum, dar este unul dintre cele mai mari coșmaruri ale purtării unei măști, în special pentru cei care le poartă zi de zi pentru perioade lungi de timp. Măștile de protecție sunt concepute pentru a limita fluxul de aer de la intrarea sau ieșirea din zonă, așa că nu este de mirare de ce uneori simțiți că vă sufocați.

Atunci când optați pentru o mască din mătase, veți beneficia de proprietățile răcoroase și respirabile ale țesăturii. Este incredibil de ușoară, ceea ce face purtarea mai confortabilă, ușor de respirat și nu supraîncălzește fața.

Sunt la modă

Dacă tot trebuie să o porți- de ce să nu fii la modă ?!

Măștile de față au devenit cu adevărat un „fashion statement” anul acesta, ceea ce face asortarea măștii de protecție la ținuta ta este extrem de importantă.

Nu suntem singurii care spunem acest lucru, dar măștile de unică folosință nu sunt tocmai fashionable. Nu numai că vă fac ravagii pe piele, dar vă pot strica și ținuta bine pusă la punct. 

În timp, mătasea este privită ca un material scump, luxos și elegant. Suflă stil și completează aproape orice ținută – de la office la casual.

Sunt accesibile

Știm la ce te gândești, „mătasea pare scumpă”. Desigur, mătasea este scumpă, deoarece își merită prețul. Cu toate acestea, măștile de față din mătase SilkyWay pot fi achiziționate la prețuri incredibil de accesibile.

Dacă te-am convins, poți să-ți cumperi masca ta de protecție din mătase naturală chiar aici și să te bucuri de toate beneficiile de mai sus!

XOXO, SilkyWay

Folosim cookie-uri și instrumente similare pentru a îmbunătăți experiența ta, a furniza serviciile noastre, a livra publicitate relevantă și a face îmbunătățiri.