LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZILE PESTE 450 LEI

Coșul meu

8 beneficii pentru frumusețe ale feței de pernă din mătase

Numărul de ore pe care îl dormim noaptea ne poate adesea transforma a  doua a zi într-un zombie stresat, cu fața plictisitoare sau într-o zeiță cu pielea proaspătă ca roua. Acest lucru îl știm cu toții, însă ceea ce nu este atât de cunoscut este faptul că modul în care dormim influențează aspectul fizic și emoțional. Faceți cunoștință cu noul dvs. must-have de frumusețe: fața de pernă din mătase SilkyWay!

Este unul dintre cele mai importante instrumente din regimul vostru de frumusețe, avantajul este că nu trebuie să faceți absolut nimic – în afară de a cădea în cel mai dulce somn. Da, așa este; în timp ce dormiți, fața de pernă din mătase face toată munca grea pentru voi. Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine vă enumerăm 8 motive pentru care suntem obsedați de mătase și de ce nu ne vom întoarce niciodată la bumbac:

1. ESTE IDEALĂ PENTRU PIELEA TA

Puteți cheltui toți banii din lume pe cele mai bune seruri și creme de față dar materialul pe care alegeți să dormiți la sfârșitul fiecărei zile ar putea anula munca grea a produselor cosmetice folosite. 

Adevărul este că, mătasea nu este nici pe departe la fel de absorbantă că o față de pernă tradițională din bumbac, dormitul pe ea nu numai că vă ajută pielea să-și păstreze hidratarea naturală, ci vă asigura, de asemenea, că orice produs cosmetic pe care l-ați folosit seara nu o să fie absorbit de fata voastră de perna. Deoarece nu îndepărtează uleiurile de pe față – spre deosebire de bumbac -vă menține bariera protectoare a pielii și vă ține acneea la distanță. Dacă deja suferiți de acnee sau de alte afecțiuni (gândiți-vă la eczeme, psoriazis sau rozacee), suprafața sa delicată va fi mai blândă cu pielea voastră. 

Mai mult decât atât, mătasea conține, în mod natural aminoacizi – aceiași care se găsesc în multe dintre cremele hidratante de astăzi. De asemenea, datorită suprafeței sale incredibil de netede, nu se vă încreți și nu veți avea cute pe față dimineața. Încă sunteți surprinși că mătasea este un must-have în arsenalul vostru anti-îmbătrânire?

2. PĂRUL TĂU ÎȚI VA MULȚUMI ȘI EL

Pe lângă faptul că vă ajută să vă păstrați hidratarea firelor de păr, ceea ce este un beneficiu nemaipomenit pentru cei cu părul uscat, dormitul pe o pernă de mătase vă va lăsa părul neted și fără vârfuri despicate, deoarece nu creează fricțiune. Și acei aminoacizi despre care tocmai v-am spus, sunt excelenți pentru hrănirea foliculilor de păr în timp ce dormiți! În plus, dormitul pe mătase are avantajul de a vă proteja coafura proaspăta sau buclele, fiind necesare mai puține vizite la salon.

3. VEȚI SPORI AVANTAJELE TRUCURILOR VOASTRE DE ÎNFRUMUSEȚARE

Pe măsură ce pielea și părul devin mai sănătoase în mod natural, veți avea nevoie de mai puține produse cosmetice decât înainte – că să nu mai vorbim de faptul că orice tratament de înfrumusețare semipermanent, cum ar fi extensiile de păr și de gene, va rezista un timp mai îndelungat deoarece fata de pernă din mătase va creea mai puțină fricțiune, încâlcire și tragere pe timpul nopții.

4. ȚINE BACTERIILE ȘI MICROBII LA DISTANȚĂ

Hipoalergenic natural, mătasea are o rezistență naturală la acarienii de praf, ciuperci și mucegai – împreună cu mulți alți „vizitatori” nedoriți. De asemenea, nu conține substanțe chimice, în termeni de frumusețe, aceasta înseamnă că menține la distanță ochii iritați și cu pungi – împreună cu alte erupții nedorite.

5. VĂ PĂSTREAZĂ RĂCOROȘI ÎN NOPȚILE TORIDE DE VARĂ

Există ceva ce mătasea nu poate face? Se pare că nu, potrivit unui studiu realizat de Good Housekeeping Institute Textiles Lab, s-a constatat că, deoarece ajută la reglarea temperaturii corpului, dormitul pe mătase vă va menține corpul răcoros în nopțile caniculare de vară (și vă va împiedica părul să devină lipicios și transpirat)

6. ESTE UȘOR DE ÎNGRIJIT

Vă recomandăm spălarea manuala a produselor de matase ori de câte ori este posibil, sau atunci când nu aveți timp, spălarea la mașină la maximum 30 °. Doar asigurați-vă că utilizați întotdeauna un detergent cu PH neutru sau special pentru mătase.

7. O FOLOSESC ȘI CELEBRITĂȚILE

Dacă este suficient de bună pentru Victoria Beckham și Kourtney Kardashian, cu siguranță o vrem și noi!

8. VĂ VEȚI BUCURA DE O ADEVĂRATĂ EXPERIENȚĂ DE LUX

Pur și simplu nu este nimic mai luxos decât scufundarea într-o pernă moale și mătăsoasă la sfârșitul unei zile lungi. Oricât aș descrie eu aici nu îi va face dreptate – este doar unul dintre acele lucruri pe care trebuie să le încercați voi însuși! (dormiți mai întâi și mulțumiți-mi după)

Fața de pernă din mătase SilkyWay: Dacă toate celelalte vise ale noastre ar fi la fel de ușor de atins!

O puteți achiziționa pe a voastră chiar acum- click aici !

Folosim cookie-uri și instrumente similare pentru a îmbunătăți experiența ta, a furniza serviciile noastre, a livra publicitate relevantă și a face îmbunătățiri.